Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

Οι προηγούμενες διοργανώσεις

HR in Action 2017
Sharing, Learning, Networking!

42 Ομιλητές και 280+ σύνεδροι συμμετείχαν στο πιο πρακτικό συνέδριο της κοινότητας του HR, η οποία έδωσε δυναμικό «παρών» στο πιο In Action showcase της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.
Διαβάστε το άρθρο στο HR Professional

Παρουσιάσεις ομιλητών

HR in Action 2016

Διαβάστε το άρθρο στο HR Professional

Παρουσιάσεις ομιλητών


HR in Action 2015

Παρουσία 300 στελεχών από τον κλάδο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και κορυφαίων συμβούλων του χώρου ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 30 Ιουνίου, οι εργασίες του HR in Action, που είχε ως άμεσο στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, πρακτικών και καινοτόμων εργαλείων.

Διαβάστε το άρθρο στο HR Professional

Παρουσιάσεις ομιλητών


HR in Action 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουλίου το συνέδριο «HR in Action» στο Συνεδριακό Κέντρο Δαίς για τρίτη συνεχή χρονιά. Σε ένα συνέδριο-γιορτή για τον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού καταξιωμένα στελέχη από ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων παρουσίασαν το έργο και τις δράσεις της ομάδας τους τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, θέτοντας πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο και αναδεικνύοντας τη θετική πλευρά της εργασιακής πραγματικότητας.Ηχηρό παρών έδωσε για άλλη μία χρονιά όλη η HR κοινότητα και οι σύμβουλοι του χώρου με 41 ομιλητές, 380 σύνεδρους και 155 διαφορετικές εταιρείες να διαμορφώνουν ενεργά το περιεχόμενο του πιο διαδραστικού HR Event.

Διαβάστε το άρθρο στο HR Professional

Παρουσιάσεις ομιλητών


HR in Action 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου το συνέδριο «HR in Action» για δεύτερη συνεχή χρονιά. Καταξιωμένα στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού συγκέντρωσαν τις δυνάμεις τους σε μία εκδήλωση που στόχο είχε να συσπειρώσει την ελληνική κοινότητα του HR και να αναδείξει όλες εκείνες τις δράσεις, ενέργειες και πρωτοβουλίες που προάγουν τη θετική πλευρά της εργασιακής πραγματικότητας.

Διαβάστε το άρθρο στο HR Professional

Παρουσιάσεις ομιλητών


HR in Action 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 το συνέδριο «HR in Action». Στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού συγκέντρωσαν τις «δυνάμεις» τους σε μια εκδήλωση που είχε στόχο να συσπειρώσει την ελληνική κοινότητα του HR και να αποδείξει ότι παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει τόσο η χώρα όσο και ο κλάδος, υπάρχουν περιθώρια για δράσεις, ενέργειες και πρωτοβουλίες που προάγουν τις καλές πρακτικές διαχείρισης των ανθρώπων. Οι περισσότεροι από 40 ομιλητές μοιράστηκαν με τους συνέδρους τις απόψεις και τις εμπειρίες τους και κατόρθωσαν να περάσουν θετικά μηνύματα, κόντρα στο ευρύτερο κλίμα της εποχής. Ξεχωριστό «συστατικό» του συνεδρίου και μεγάλο μέρος της επιτυχίας του υπήρξε η πρωτότυπη μέθοδος παρουσίασης Pecha Kucha. Οι ομιλητές στις 4 ενότητες Pecha Kucha ακολούθησαν τις αυστηρές προδιαγραφές της μεθόδου που προστάζει 20 slides επί 20 δευτερόλεπτα το καθένα και άρα ο συνολικός χρόνος παρουσίασής τους ήταν 6 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε το άρθρο στο HR Professional

Παρουσιάσεις ομιλητών


  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
AON
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
  • PREMIUM CATERING SERVICES SPONSOR
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR