Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

Χορηγοί

 • ΧΟΡΗΓΟI

Η Ergonomia εξειδικεύεται από το 1992 στην πρόληψη του επαγγελματικού κινδύνου, διαθέτει την πρώτη άδεια (ΕΞ.Υ.Π.Π.) και έχει καθιερωθεί ως θεσμός στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την ποιότητα, συνέπεια και την καινοτομία στην Ασφάλεια και Υγεία της Εργασίας (ΑΥΕ). Φιλοσοφία της είναι «ο άνθρωπος στο επίκεντρο» και πρακτική της οι «αξιόπιστες λύσεις στην ιδανική τιμή».

Η INTERAMERICAN κάνει τη ζωή μας ασφαλέστερη και καλύτερη.

 • Ιδρύθηκε το 1969 και για περισσότερα από 45 χρόνια πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά
 • Αποτελεί μέλος της ACHMEA, ενός κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου.
 • Το όνομά της είναι ταυτόσημο με την ιδέα της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας
 • Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, στη Ζωή, την Υγεία, στην προστασία της περιουσίας, στις
 • υπηρεσίες βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας
 • Διαθέτει σήμερα πάνω από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις
 • Αποτελεί τη μοναδική ασφαλιστική εταιρία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στους τομείς Υγείας (Aθηναϊκή Mediclinic , Πολυϊατρείο Medifirst ) και Βοηθείας (οχήματα οδικής βοήθειας, ασθενοφόρα, κ.λπ.)
 • Έχει δημιουργήσει πολλαπλούς και σύγχρονους τρόπους πρόσβασης και εξυπηρέτησης των συνεργατών και των πελατών της
 • Δημιούργησε την Anytime, την 1η Direct ασφάλιση, φέρνοντας μία νέα αντίληψη για την ασφάλιση στην Ελλάδα
 • Το δίκτυο των ασφαλιστικών συμβούλων της είναι εξαιρετικά έμπειρο και καταρτισμένο,
 • Η Εταιρία έχει διακριθεί ως κορυφαία Ασφαλιστική Εταιρία στην Ελλάδα, από το διεθνούς κύρους περιοδικό “World Finance”

Το kariera.gr είναι το μεγαλύτερο website για την εύρεση εργασίας στην Ελλάδα.
Διαρκείς έρευνες για τη νέα γενιά, ανάλυση δεδομένων για την αγορά εργασίας, συνεχώς εξελισσόμενες υπηρεσίες στην προσέλκυση, επιλογή, διαχείριση και εκπαίδευση υποψηφίων, και ένα ευρύς, εξειδικευμένος κύκλος στρατηγικών συνεργασιών συνθέτουν το όραμά μας στην πράξη.
Στόχος είναι σε κάθε δράση μας να ενισχύουμε την απασχόληση.

H ManpowerGroup™ (NYSE:MAN) αποτελεί την κορυφαία διεθνώς εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού για σχεδόν 70 χρόνια. Τα εξειδικευμένα μας στελέχη συνδέουν πάνω από 600.000 ανθρώπους με αξιοπρεπείς και δημιουργικές θέσεις απασχόλησης καθημερινά, από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Μέσα από τα τέσσερα “brands” της ManpowerGroup - Experis™, Manpower™, ManpowerGroup™ Solutions, και Right Management™, βοηθάμε πάνω από 400.000 πελάτες σε 80 χώρες να βρουν το κατάλληλο ταλέντο, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις εύρεσης, διαχείρισης και ανάπτυξης ταλέντου. Η ManpowerGroup βραβεύτηκε ως “World’s Most Ethical Companies” για 7η συνεχή χρονιά το 2017, ενώ παράλληλα αναδείχτηκε ως “Fortune’s Most Admired Companies”, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως την πιο αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρεία στον κλάδο.

Η εταιρεία PROVISION δραστηριοποιείται στο χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων για την Υγεία και την Ασφάλεια των εργαζομένων από το 1998. Μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, καινοτομίας και αξιοπιστίας, η PROVISION αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη για κάθε επιχείρηση που θέλει όχι απλώς να ακολουθεί τις εξελίξεις του κλάδου της αλλά να τις διαμορφώνει μέσα από την εταιρική της παρουσία και την απόλυτη Εναρμόνιση της με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ ΙΑΤΡΟΥ- ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ
 • ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ (ΓΕΕΚ) -ΣΑΥ-ΦΑΥ-ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ- ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Το ReGeneration είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης που απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα. Παράλληλα, έχει ως στόχο να γεφυρώσει το κενό μεταξύ νέων ταλαντούχων πτυχιούχων και των εταιρειών, οι οποίες δυσκολεύονται να βρουν στους σημερινούς αποφοίτους τις δεξιότητες που θεωρούν απαραίτητες. Το πρόγραμμα αποτελεί μια ενέργεια των Global Shapers Athens Hub, πρωτοβουλία του World Economic Forum, που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην καταπολέμηση τόσο της νεανικής ανεργίας όσο και του φαινομένου του brain-drain. Το 2018, το πρόγραμμα ξεκίνησε δυναμικά και, επενδύοντας διαρκώς σε καινοτόμους πυλώνες, λάνσαρε, παράλληλα με τους γενικούς κύκλους, και το ReGeneration Academy που φιλοξενεί προγράμματα εξειδικευμένης εκπαίδευσης, με στόχο να καλύψει το κενό μεταξύ διαθέσιμων θέσεων εργασίας σε συγκεκριμένους τομείς της ελληνικής αγοράς εργασίας και κατάλληλα καταρτισμένων υποψηφίων. Βασικοί υποστηρικτές του ReGeneration είναι η Coca-Cola, το Ίδρυμα της Coca-Cola, η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative) και το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενώ μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει περισσότερα από 500 προσλήψεις νέων αποφοίτων σε περισσότερες από 180 εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Στην "ΕΥ ΖΗΝ Greece" από το 1991 δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των εταιρικών Ταξιδιών και Εκδηλώσεων. Στόχος μας είναι να μεταμορφώνουμε οποιαδήποτε εταιρική σας δραστηριότητα σε μια αποτελεσματική και πραγματικά αξέχαστη βιωματική εμπειρία! Προσφέρουμε δημιουργικές ιδέες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη διοργάνωση: Ταξιδιών Κινήτρου, Συνεδρίων, Εκδηλώσεων, Ομαδικών Δραστηριοτήτων.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
AON
 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • PREMIUM CATERING SERVICES SPONSOR

Premium Catering Services
Εταιρικές εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών, οι οποίες συνοδεύονται από κορυφαίες γαστρονομικές δημιουργίες και εδέσματα, σε χώρους προσαρμοσμένους στις απαιτήσεις σας, και αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Η εταιρία Sunny Day Catering παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών τροφοδοσίας για την κάλυψη κάθε επαγγελματικής ανάγκης. Με καταρτισμένο προσωπικό και τεχνογνωσία που κάνει τη διαφορά, διοργανώνουμε εκδηλώσεις κύρους για εσάς και τους συνεργάτες σας. Με σεβασμό, υπευθυνότητα και συνέπεια, υπογράφουμε την επιτυχία κάθε συνεργασίας μας: από την τροφοδοσία σε ένα ημερήσιο, υπαίθριο, επιχειρηματικό coffee break μέχρι τη φιλοξενία φιλανθρωπικού gala διεθνούς εμβέλειας με παρουσία επωνύμων και προσωπικοτήτων από την Πολιτική, τα ΜΜΕ και τις Τέχνες.

 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Λήδα Πλατή, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 271), fax: 210 6617 778, e-mail: lplati@boussias.com

 • ΧΟΡΗΓΟI
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
AON
 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • PREMIUM CATERING SERVICES SPONSOR
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR